algemene voorwaarden

!  UW AANKOOP BETEKENT DAT U AKKOORD GAAT MET DEZE VOORWAARDEN.

!  Bevestig uw bestelling niet als u NIET AKKOORD gaat.

!  VOORWAARDEN worden aanvaard met een bevestigde OVEREENKOMST van de koper.

!  DE KOPER KOMT OVEREEN zich te houden aan AL deze BEDRIJFSVOORWAARDEN wanneer hij een bestelling bij ons plaatst.

DISCLAIMER

1. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van geleverde producten. Het materiaal op deze website (en op de sites naar en van deze site) is voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter bevordering of ondersteuning van het nemen van anabole/androgene steroïden of andere drugs. Door het bekijken van deze informatie en de aankoop van steroïden gaat u ermee akkoord dat het kopen van anabolen uw eigen verantwoordelijkheid en wij op geen enkele manier aansprakelijk zijn van welke schade dan ook = bekend of onbekend, voorzien of onvoorzien.

2.  We moedigen in geen geval het gebruik of koop van anabole steroïden of andere gecontroleerde stoffen aan en wij zijn niet verantwoordelijk voor de handelingen van onze klanten.

3.  De beschrijvingen en adviezen aangeboden op deze site zijn geen medische suggesties of advies, maar zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden. Iedere atleet die overweegt deze medicijnen te nemen, moet altijd eerst een gediplomeerd arts raadplegen, gebruik zonder toezicht kan schadelijk zijn en blijvende bijwerkingen veroorzaken. We keuren de toediening van geneesmiddelen aan minderjarigen sterk af.

Product garantie 

4.  Op alle producten zijn vervaldata afgedrukt. Als u producten ontvangt waarvan de vervaldatum is verstreken, gebruik ze dan niet en neem contact met ons op. Tenzij anders vermeld, en onder voorbehoud van uw wettelijke rechten inzake kwaliteit en geschiktheid voor een bepaald doel, geven wij geen verklaringen of garanties, uitdrukkelijk of impliciet, van welke aard dan ook met betrekking tot de verkochte producten.

Inkoopvoorwaarden

5.  Voor het bestellen van onze producten of diensten moet u minstens 18 jaar oud zijn.
We aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het bevestigen van de vereisten en voorschriften van de aankoop van de koper bij de import of export.
Alle producten worden verzonden:

• op het volledige risico van de koper.

• terughoudend ten aanzien van eventuele gerechtelijke stappen, die tegen de koper zouden kunnen worden ondernomen indien deze niet handelt in overeenstemming met de voorschriften en importwetten van het land van bestemming.

6.  Prijzen zijn onderhevig aan verandering volgens de Internationale wisselkoersen en veranderingen in de kostprijzen kunnen doorgevoerd worden zonder nadere aankondiging.

7.  Beschikbaarheid van de producten kan onderworpen worden aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving.

8.  Annuleringen van bestellingen die gedaan worden nadat de betaling is verwerkt, worden niet geaccepteerd.

9.  Na uw aankoop krijgt u een elektronische factuur waarin ook uw ordernummer, de specificatie van uw bestelling, gebruikersnaam en wachtwoord (die u zelf moet kiezen) staat. Hiermee kunt u de status van de ontvangst van uw bestelling controleren.

Levering van producten

10.  We wikkelen items in carbon fotopapier. Xray kan hier niet doordringen. Op uw verzoek kunnen wij uw goederen verbergen door ze te bedekken met speelgoed, videocassettes, speelgoed, enz. 

11.  Wij zullen de bestelde goederen leveren op het door u opgegeven adres op het moment dat u uw bestelling deed.

12.  Verwachte levertijd voor onze reguliere luchtpost zending is: maximaal 10-13 dagen binnen USA, en 9-12 dagen voor Europa, voor Express - 1-3 werkdagen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen in de levering door vakanties, of door de post service die verantwoordelijk is voor de levering. Alle data die wij u geven voor de levering zijn slechts bij benadering en wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies, kosten, schade, kosten gemaakt door de Post Service of uitgaven veroorzaakt door een vertraging in de levering van de goederen, tenzij deze veroorzaakt worden door onze nalatigheid. Leveringen naar Duitsland, Canada en Australië worden gedaan door aangetekende post (zonder expressverzending), die 12-15 dagen duurt. Op deze manier is de kans dat de goederen in beslag worden genomen door de douane meerdere malen lager. Als het pakket niet werd geleverd als gevolg van problemen van de klant (was niet thuis, niet op tijd het item bij de post gehaald) zijn wij niet in staat om uw items opnieuw te verpakken. Alleen artikelen die door de douane in beslag zijn genomen of tijdens de levering zijn beschadigd, worden opnieuw verzonden.

13.  U wordt eigenaar van de goederen die u heeft besteld zodra deze zijn afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Zodra de goederen zijn geleverd, zijn wij niet langer verantwoordelijk voor enig verlies of schade aan de goederen.

14.  Bij de douane hebben we 99,9% succes naar de VS, 99,5% succes naar Canada en Europa en 97% naar Zuid-Afrika. Zelfs als producten in beslag worden genomen (1% kans gebaseerd op onze jaarlijkse statistieken), dekken wij 100% van de schade.

AANSPRAKELIJKHEID

 15.  Indien onjuiste verzendingsinformatie wordt verstrekt door de koper, kan de bestelling verkeerd geleverd worden of teruggestuurd worden naar de afzender. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor verliezen als gevolg van deze foutieve levering of voor verliezen die zich voordoen. De belangrijkste reden is dat de zendingen niet kunnen worden geretourneerd vanwege de discrete verzending.