algemene voorwaarden

!  UW AANKOOP GEEFT U AKKOORD GAAT MET DEZE VOORWAARDEN.
!  Niet bevestigen uw bestelling als u NIET AKKOORD.
!  RESERVS het recht voor om alleen verwerken en te verzenden bestellingen als de volgende
!  VOORWAARDEN worden geaccepteerd met een bevestigde OVEREENKOMST van de koper.
!  DE KOPER STEMT IN te houden aan AL DEZE VENNOOTSCHAP voorschriften bij het plaatsen en bestelling bij ons.

DISCLAIMER

1.  aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van geleverde producten. Het materiaal op deze website (en op de sites waarnaar en naar deze site) is voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld om te bevorderen of te ondersteunen het nemen van anabole / androgene steroïden of andere drugs. Door het bekijken van deze informatie en de aankoop van steroïden gaat u ermee akkoord om voor altijd te redden onschadelijk buy anabolen, haar directeuren, bestuurders, of rechtverkrijgenden van enige schade voorgedaan hoe dan ook ontstaan, bekend of onbekend, forseen of onvoorziene.

2.  Gebruik geen voorstander van, aan te moedigen, te bezitten, of een poging om anabole steroïden of andere gereguleerde stoffen te verkrijgen en kan niet verantwoordelijk zijn voor de maatregelen die door onze kijkers en klanten acties worden gehouden.

3.  De beschrijvingen en adviezen aangeboden op deze site zijn geen medische suggesties of advies, maar zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden. Iedere atleet die overweegt het nemen van deze medicijnen moet altijd eerst een gediplomeerd arts als hun oneigenlijk en zonder toezicht gebruik kan schadelijk zijn en blijvende bijwerkingen veroorzaken raadplegen. We krachtig afkeuren van de toediening van geneesmiddelen aan minderjarigen tot betere sportieve prestaties.

producten te garanderen

4.  Alle producten zijn expriation data afgedrukt. Als je producten te ontvangen met verlopen datum, gebruik ze niet en neem contact met ons op. Tenzij anders vermeld, en onder voorbehoud van uw wettelijke rechten ten aanzien van kwaliteit en geschiktheid voor een bepaald doel, maken we geen verklaringen of garanties, expliciet of impliciet, van welke aard dan ook met betrekking tot de verkochte producten.

inkoopvoorwaarden

5.  Voor de producten of diensten van ons moet je minstens 18 jaar oud zijn te bestellen.
neemt geen verantwoordelijkheid voor het bevestigen van de eisen en voorschriften van de aankoop invoer en land van herkomst van de koper. Alle producten worden verscheept
• op het volledige risico van de koper.
• in overleg deelnemingspercentages terughoudend tegenover eventuele juridische stappen, dat tegen de koper zou kunnen worden gebracht als niet handelt in overeenstemming met de voorschriften en wetten invoer van het land van bestemming.

6.  Prijzen zijn onderhevig aan verandering volgens het Internationaal wisselkoersen en veranderingen in de kostprijzen zonder nadere aankondiging.

7.  Beschikbaarheid van de producten wordt onderworpen aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving.

8.  Orde annuleringen na de betaling is verwerkt, worden niet geaccepteerd.

9.  Nadat u koopt u ellectronic wetsvoorstel waarin ook, uw ordernummer, de specificatie van uw bestelling, gebruikersnaam en wachtwoord (dat u / moet kiezen / n), welke zal u toelaten om te controleren of de status van de ontvangst van uw bestellen.

Levering van producten

10.  We wikkelen items in carbon fotopapier. Xray zal niet doordringen. Op uw verzoek kunnen wij uw goederen te verbergen om speelgoed, videocassettes, speelgoed, enz.

11.  We zullen de bestelde goederen te leveren aan de i gegeven door u op het moment dat u uw bestelling hebt gemaakt.

12.  Verwachte levertermijn voor onze gewone luchtpost zending is: maximaal 10-13 dagen binnen de VS, en 9-12 dagen voor Europa, voor Express - 1-3 werkdag. Noch kunnen we verantwoordelijk zijn voor vertragingen in de levering als gevolg van vakantie, of via de e-mail dienst die verantwoordelijk is voor de levering. Elke data die wij u voor de levering zijn slechts bij benadering en we zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen, kosten, schade, kosten zijn door de Postal Service of uitgaven veroorzaakt door een vertraging in de levering van de goederen aan u, tenzij veroorzaakt door onze nalatigheid.Duitsland, Canada, Australië leveringen vinden plaats met aangetekende post alleen (zonder uitdrukkelijke verschepen), die 12-15 dagen duurt. Op deze manier de kans om punten te krijgen in beslag genomen op maat zijn meerdere malen lager. Als de verpakking niet te wijten is afgeleverd aan de problemen van de klant (was niet thuis, niet item te krijgen uit post in de tijd) zijn we niet in staat om uw items nieuw pakket. Alleen artikelen in beslag genomen door de douane of beschadigd in de levering worden opnieuw verzonden.

13.  U vindt de eigenaar van de goederen die u hebt besteld als ze eenmaal naar uw opgegeven afleveradres zijn geleverd worden. Zodra de goederen zijn geleverd hebben we niet langer verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van de goederen.

14.  Met douane hebben we 99,9% succes naar de VS, 99,5% succes aan Canada en Europa en 97% naar Zuid-Afrika. Zelfs als producten te krijgen in beslag genomen (1% mogelijkheid om op basis van onze statistieken door jaren), dekken we 100% van het verlies.

AANSPRAKELIJKHEID

 15.  Indien onjuiste scheepvaart informatie wordt verstrekt door de koper, kan de bestelling worden misdelivered en / of teruggestuurd naar de afzender. neemt geen verantwoordelijkheid voor het oog verliezen als gevolg van deze foutieve levering of voor verliezen optreden. De belangrijkste reden is dat de zendingen zijn unreturnable wijten aan discreet scheepvaart.