levering Informatie

Bent u een legitiem bedrijf?

Wij zijn een professionele postorder dienst met een licentie om farmaceutische producten te verkopen en distribueren. We leveren al meer dan 5 jaar originele, hoogwaardige anabole steroïden en andere aan bodybuilding-verwante producten, voorschriftvrij via het internet.

Wat is de kwaliteit van uw producten?

Al onze producten zijn 100% origineel, rechtstreeks geleverd vanuit gerenommeerde pharmaceutische distributeurs, en dit merkt u direct vanaf de eerste dosis injectie of vanaf het eerste tablet. De merken waar wij mee samenwerken zijn Alpha Pharma, BioScience GmbH, British Dispensary, British Dragon, GenSci, LA Pharma, Max Pro en vele anderen.

Is het legaal om deze producten te kopen?

Omdat wetten verschillen van land tot land, raden wij u aan contact op te nemen met een gekwalificeerde advocaat met betrekking tot de voorschriften en beperkingen van uw land.

Heb ik een recept nodig om te bestellen?

Een recept is niet nodig om onze producten te bestellen.

Hoe lang duurt het hele proces van bestellen en verzenden?

De orderbevestiging met de lijst van gekochte producten wordt verzonden naar uw e-mail zodra de bestelling wordt geplaatst.

Zodra de betaling is ontvangen, verwerken en verzenden we uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen. Levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de methode van verzending, postdienst efficiëntie, douaneafhandeling, internationale doorvoer, enz., Vandaar dat we u alleen een benadering kunnen geven op basis van onze statistieken en eerdere ervaringen.

Meestal duurt de verzending naar de VS (waar de meeste van onze klanten vandaan komen)  7 tot 15 werkdagen na het ontvangen van de betaling.

Wat is het maximale bedrag dat ik in één keer bestellen?

We hebben geen grenzen aan hoeveel u kunt bestellen. Echter, we raden aan een gekwalificeerd persoon te raadplegen wat betreft de hoeveelheid van de bestelling, omdat er mogelijk regelgevingen gelden op die specifieke producten en de hoeveelheid die geïmporteerd mag worden. 

Wij raden onze eerste keer klant aan om een ​​test aankoop te doen en wanneer u tevreden bent met onze diensten zullen blij zijn om u als vaste klant te mogen verwelkomen.

Onze betaalmethoden

Wij zijn een van de weinige online steroïden winkels die betalen met creditcards mogelijk maken.

Wanneer u voor de eerste keer iets bij ons koop, raden we het af om orders te plaatsen boven de € 750 met behulp van hun creditcard. Het wordt in dit geval geadviseerd om te betalen via een overschrijving, via Bitcoins of over te maken met betalingsdiensten als Moneygram. Met deze betalingsmethoden heeft u geen verificatie nodig en klanten die deze betalingsmethode gebruiken, krijgen 10% korting op hun orders wanneer ze niet betalen met credit card.

Onze terugkerende klanten krijgen korting op elke nieuwe bestelling en zijn van harte welkom om te betalen via creditcard voor elk bedrag.

Hoe wordt mijn betaling verwerkt?

Zodra uw betaling via creditcard wordt ingediend, kan het zijn dat wij uw bestelling moeten verifiëren. Dit is waarom het belangrijk voor ons is om uw geldige telefoonnummer te hebben. Als de bestelling onze verificatie niet heeft doorstaan of als wij niet in staat zijn om contact met u op te nemen, zal uw creditcardbetaling niet worden geaccepteerd en bieden wij u aan om te betalen via een alternatieve betalingsmethode zoals hierboven beschreven.

Zodra uw betaling is geverifieerd en gepasseerd is voor fraudepreventie controle is uw betaling goedgekeurd. Gewoonlijk worden goedgekeurde betalingen verwerkt en gewist binnen 1-2 werkdagen en wordt uw bestelling doorgegeven voor verzending.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar mijn creditcard is niet belast?

Het geld wordt niet direct van uw creditcard afgeschreven na uw aankoop. Het verificatie proces duurt van 2 uur tot 2 werkdagen. Als het geld na uw aankoop niet binnen 2 werkdagen is afgeschreven, neem dan contact met ons op en wij zullen dit onderzoeken.

Mijn afleveradres is anders dan het factuuradres

Dit is geen probleem zolang de namen op credit card en het verzendadres maar  hetzelfde zijn. Het zou kunnen dat we extra controles moeten uitvoeren.

Als het land van facturering anders is dan het land waar het product naar toe wordt verzonden, vragen wij om te betalen via een alternatieve betaalmethode.

Kan ik betalen via een overschrijving en zijn er voordelen als ik kiezen voor deze betaalmethode?

Wij bieden u 5% korting  op elke bestelling die via een bankoverschrijving betaald wordt. Daarnaast dekken wij de bankkosten. Als u bijvoorbeeld voor € 400 besteld, en u betaald via een bankoverschrijving, zal uw uiteindelijke bedrag zo berekend worden worden 400 € - € 20 (5% korting) - € 40 (bank transfersom) = € 340

Als uw bestelling in totaal meer is dan € 750 bieden wij 10% korting  in combinatie met andere kortingen die u kunt krijgen (terugkerende klant, promotiecode of een speciale promotie kortingen) plus wij compenseren de bankkosten.

Europese klanten kunnen betalen via Überweisung (Duitsland) en IBAN overschrijving op onze EU bankrekening. SEPA-overschrijvingen zijn gratis en u krijgt 10% korting  op elke bestelling.

Voor betalingen via de bank heeft u geen verificatie nodig. Deze worden normaal gesproken verwerkt binnen 1-2 werkdagen. U ontvangt u producten dus sneller dan bij andere betalingsmethode.

Welke kortingen bieden jullie aan?

Wij hebben de volgende lijst met kortingen beschikbaar op dit moment:

  • 5% korting op bestellingen van minder dan € 750 met betalingswijze bankoverschrijving, money transfer of Bitcoins.
  • 10% korting op bestellingen met een totaal van meer dan € 750 met betalingswijze bankoverschrijving, money transfer of Bitcoins.
  • 5% korting op de bestelling van een terugkerende klant.
  • 10% korting op elke bestelling van een terugkerende klant met een bestelwaarde van meer dan € 750 (ongeacht welke betaalmethode wordt gekozen).D

Daarnaast bieden we verschillende soorten seizoensgebonden acties en promoties aan, zoals kortingen op onze steroïde cycli.

Hoe worden producten verzonden?

Na een geslaagde betaling, wordt uw bestelling doorgegeven voor verzending met een tracking code. De levertijd is binnen 2-5 werkdagen.

We maken gebruik van EMS (USPS) traceerbare verzendingen, die een handtekening vereist bij aankomst van het product. Alle pakketten kunnen worden getraceerd via deze sites:
https://www.usps.com  (USA orders wanneer product al in de VS is)

http://www.track-trace.com/post  (pakketten op elk stadium van de levering, in ieder land buiten de VS)

Hoe worden bulk / grote hoeveelheid bestellingen verzonden?

Als de bestelling te groot genoeg is om in hetzelfde pakket verzonden te worden, garanderen we dat de bestelling zal worden verdeeld in de benodigde hoeveelheid pakketten. Het maakt niet uit hoe groot uw bestelling is, we kunnen u geruststellen dat hetzelfde discretie niveau wordt gebruikt als met een bestelling van klein formaat. Daarnaast heeft de grote geen invloed op de verzendkosten, u betaalt maar een keer. 

Hoe lang duurt het verzendproces?

Geschatte levertijd is 5-17 werkdagen, afhankelijk van de bestemming.

5-12 werkdagen naar de VS, Canada, Europa en Azië,

8-17 werkdagen naar Zuid-Afrika

Is er een mogelijkheid tot vertraging van de verzending?

Levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de postdienst efficiëntie, douaneafhandeling, internationale doorvoer, enz., En daarom geven wij u een benadering op basis van onze statistieken en eerdere ervaringen.

Meestal komt 80-85% van luchtpost pakketten binnen 10 dagen aan, en 15-20% komt binnen 10-15 werkdagen aan. Dit is een weerspiegeling van inconsistenties met diverse post vertegenwoordigers, en niet van onze service. De belangrijkste vertraging vindt plaats als gevolg van controles en reglementen in het land waar de producten vanuit verzonden worden. In het geval u ziet dat uw tracking code niet verandert gedurende 5 dagen is dit de belangrijkste reden. 

Elke internationale zending doorloopt normaliter eerste het proces van de lokale en nationale postdienst in het land van oorsprong, vervolgens de uitvoer, alsmede de overslag van de zending via de havens, de doorvoer naar het land van bestemming met een internationale postdienst, de invoer in het land van bestemming (douane-inklaring), en ten slotte de lokale en nationale postdienst in het land van bestemming. Elke stap is van invloed op de bezorgtijd. Zelfs indien het merendeel van deze stappen tijdig en met succes is uitgevoerd, is inefficiëntie of tijdelijke inactiviteit tijdens één enkele stap voldoende om de leveringstijd te verlengen tot boven de gebruikelijke en toegewezen termijn.

Verzendt u naar postbusadressen?

Ja, we verzenden naar postbussen.

Is een handtekening nodig voor verzending en waarom?

Ja, onze verzendmethode vereist handtekening van de kant bij levering. Dit stelt ons in staat om eventuele frauduleuze terugboeking aan te vechten als de klant zijn bestelling krijgt en beweert dat hij nooit iets ontvangen heeft. We hebben een 99% succes rate van het winnen van dergelijke creditcard geschillen, omdat wij alle correspondentie met onze klanten, de bestelling informatie, de verzending van de pakketten en de bevestiging van postdienst dat artikel wordt geleverd allemaal zeer goed bijhouden. Waneer iemand fraude pleegt, heeft dit een negatieve invloed op zijn krediet geschiedenis, en wordt hij gedwongen een bedrag van € 25 tot € 200 te betalen voor een onwettige geschil.

Vanuit waar worden producten verzonden??

Verzending wordt geregeld vanuit India, Singapore, Thailand, de Europese Unie. Onze organisatie naam is niet vermeld op de verpakking en zendingen zijn worden van diverse verzending punten om maximale discretie te waarborgen en de hoogste kans op een succesvolle levering te garanderen.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden wereldwijd.

Wat als het pakket in beslag genomen wordt door de douane?

We hebben een 99,9% succes rate voor levering in de VS, Canada, Europa en Zuid-Afrika. Zelfs als producten in beslag genomen (1% mogelijkheid op basis van onze statistieken), bieden wij nieuwe levering of krediet voor een nieuwe aankoop op onze site. We vragen u hiervoor ons een e-mail te sturen met de officiële kennisgeving van het postkantoor of in beslagname brief van de douane, en we zullen de nieuwe levering binnen 3 werkdagen regelen. 

De trackingcode bestaat niet

Tracking kan worden gedaan na 72 uur - dat is de tijd die nodig is tussen het bevestigen van de bestelling naar het logistiek magazijn van het pakketcenter. Als u de tracking code  na 3 werkdagen nog steeds niet in het systeem ziet staan, neem dan contact met ons op en wij zullen dit onderzoeken.

Wij raden onze klanten van de VS aan om track-trace.com te gebruiken. Daarna kunt u  USPS website gebruiken om uw pakket te volgen. Wij raden u aan uw e-mail op de USPS site op te slaan zodat u een update over uw afleverstatus krijgt.

Mijn trackingcode verandert niet

Gewoonlijk gebeurt dit wanneer artikelen op de douane worden vastgehouden en op inklaring wachten. Dit betekent niet dat er een probleem is. Maar als uw tracking code geen vooruitgang toont binnen 10 dagen, neem dan contact met ons op en wij zullen het onderzoeken. Ook kunnen wij u adviseren om contact op te nemen met uw lokale EMS (USPS) kantoor met de tracking code om gedetailleerde informatie te krijgen over waar het item zich bevindt op dat moment.

Mijn bestelling is aangekomen, maar niet compleet

Neem contact met ons op als u een dergelijk probleem heeft. Wij sturen u dan de afbeelding van wat u heeft besteld, inclusief de verpakkingslabels. Dit zal ons helpen om te onderzoeken hoe dit is gebeurd en om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Doorgaans nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op met het resultaat van het onderzoek. Als gevolg hiervan kunnen wij u de terugkeer van ontbrekende items, gedeeltelijke terugbetaling, tegoed voor uw nieuwe aankoop en een kortingsbon aanbieden om u te compenseren.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Omdat onze diensten wereldwijd worden uitgevoerd, bent u meer dan welkom om contact met op te nemen met onze klantenservice via onze website. E-mail verzoeken worden meestal binnen 24 uur beantwoord, maar soms kan het twee werkdagen duren voor ons om te antwoorden. E-mail verzoeken verzonden op vrijdag worden soms pas op maandag beantwoord door het tijdsverschil.