Masteron - het effect van de ontvangst

Masteron - het effect van de ontvangst

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Datum: 2016-12-24 Hits: 977 Opmerkingen : 0

Masteron - gespecialiseerde vysokoandrogenny steroid met lage anabole activiteit die bestaat uit testosteronesters, enanthaat en propionaat. Het heeft een lage mate van aromatisering en door zijn aard is een aromataseremmer.

Masteronis een anabole androgene steroïde van de dihydrotestosteron-groep die nooit op de markt is gebracht. Het medicijn heeft een lage anabole activiteit die bestaat uit testosteron esters, enanthaat en propionaat. Het wordt in de vorm van injecties gebruikt, individueel of in combinatie met andere steroïden, en het aromatieert niet. Het gebruik van de drug resulteert in een grote toename van spierkracht, voornamelijk door het vergroten van de spierdichtheid en spierhardheid. Het werd een tijdlang gebruikt bij de behandeling van borstkanker bij vrouwen,maar door de bijwerkingen is deze functie stopgezet. 

Als gevolg van de beperkte productie is Masteron moeilijk te verkrijgen,, zelfs op de zwarte markt en in de meeste online winkels. In onze online winkel kunt u het middel echter zonder problemen kopen, de originele versie van de fabrikant, tegen een lage prijs. , onze winkel hebben geen dergelijke problemen, en hier kunt u gemakkelijk kopen originele Masteron van de fabrikant tegen een betaalbare prijs.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MASTERON?

De belangrijkste voordelen van Mastron zijn:


 

  • zorgt niet voor waterretentie.
  • Het leidt tot meer vetverbranding. In combinatie met een dieet en regelmatige training helpt het de vetweefsel met 5-7% te verminderen bij vrouwen. 
  • Verhoogt de kracht prestaties zonder verhoging van de spiermassa. In feite geven steroïden een kleine winst wat betreft de kwaliteit van de spiermassa, maar dit wordt gecompenseerd door het verlies van overtollig vocht en vet.
  • Geeft stevigheid en elasticiteit aan de spieren.
  • Niet-toxisch voor de lever, aangezien de drug niet aromatisch is.
  • Kan gebruikt worden ter voorbereiding op een wedstrijd.

Vanwege deze eigenschappen is Masteron van de beste steroïden voor bodybuilders die ambitieuze sportieve doelen hebben, maar niet bereid zijn om risico's te nemen in het belang van hun eigen gezondheid.

BIJWERKINGEN VAN MASTERON:

Het negatieve effect van het geneesmiddel is alleen merkbaar  in gevallen van misbruik en niet-naleving van de aanbevelingen. Een van de mogelijke bijwerkingen van Masteron is acne, haaruitval, verhoogde agressie, en voor vrouwen viriliteit syndromen. In de meeste gevallen zijn deze bijwerkingen te elimineren door de dosering van het geneesmiddel te verminderen. Bij aanvang van de kuur is het raadzaam om een ​​specialist te raadplegen en om de nodige tests uit te voeren om ervoor te zorgen dat er geen contra-indicaties zijn. 

HET GEBRUIK VAN MASTERON:

De optimale dosis Masteron is 400-500 mg per week, voor een periode van 6-8 weken. Om spieren op te bouwen kan Masteron gecombineerd worden met testosteron propionaat of Oxandrolon. De eerste combinatie kan leiden tot een verminderde productie van het endogeen testosteron. Om de hormonale koers te stabiliseren kan deze worden aangevuld Boldenone of Trenbolon.