Masteron - het effect van de ontvangst

Masteron - het effect van de ontvangst

Write By: admin Published In: Steroïden in bodybuilding Created Date: 2016-12-24 Hits: 375 Comment: 0

Masteron - gespecialiseerde vysokoandrogenny steroid met lage anabole activiteit die bestaat uit testosteronesters, enanthaat en propionaat. Het heeft een lage mate van aromatisering en door zijn aard is een aromataseremmer.

Masteron - gespecialiseerde vysokoandrogenny steroid met lage anabole activiteit die bestaat uit testosteronesters, enanthaat en propionaat. Het heeft een lage mate van aromatisering en door zijn aard is een aromataseremmer. Het wordt in de vorm van injecties. Rubriek of apart gebruik in combinatie met andere steroïden massnabora resultaten voor het fixeren, het drogen, en het verbeteren van de spieren bult. Eerder gebruikt voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen, maar door uitgesproken effecten virilnoe wijdverspreid in medische praktijk heeft ontvangen.

Als gevolg van de beperkte productie Masteron kopen is moeilijk , zelfs op de zwarte markt en in de meeste online winkels. Echter, in onze winkel hebben geen dergelijke problemen, en hier kunt u gemakkelijk kopen originele Masteron van de fabrikant tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn de voordelen van Masteron voorbereiding:

  • Mis fluïdum niet langer in het lichaam, heeft een licht diuretisch effect.

  • Het heeft een vetverbranding effect. Gemiddeld een dieet en regelmatige training helpt het totale bedrag van vetweefsel bij 5-7% te verminderen.

  • Verhoogt de kracht prestaties zonder verhoging van de spiermassa. In feite, steroid geeft een kleine winst van de kwaliteit massa, maar dit wordt gecompenseerd door het verlies van overtollig vocht en vet.

  • Geeft stevigheid en elasticiteit van de spieren, waardoor ze levendig en expressief.

  • Niet-toxisch voor de lever.

  • Kan gebruikt worden ter voorbereiding op een wedstrijd.

Vanwege deze eigenschappen Masteron is een van de beste steroïden voor bodybuilders en pauerifterov die ambitieuze sportieve doelen te stellen, maar zijn niet bereid om risico's te nemen in het belang van hun eigen gezondheid.

Bijwerkingen van Masteron:

Het negatieve effect van het geneesmiddel is alleen in gevallen van misbruik en niet-naleving van de aanbevelingen. Een van de mogelijke bijwerkingen van Masteron gebruikelijk voor de meeste steroïde acne (acne), haaruitval, verhoogde agressie, en voor vrouwen - viriliteit syndromen. In de meeste gevallen, te elimineren de gemanifesteerde tijdens de bijwerkingen genoeg om de dosering van het geneesmiddel te verminderen vereist soms volledig zijn afgeschaft. Aanvang van de cursus is het raadzaam om een ​​specialist te raadplegen en om de nodige tests om ervoor te zorgen dat er geen contra-indicaties.

Hoe te Masteron te nemen:

De optimale dosis - 400-500 mg per week duur van de cursus - 6-8 weken. Om spieren op te bouwen Masteron gecombineerd mettesosteron propionaat , drogen en opluchting - met Oxandrolon . Door de eerste combinatie van verminderde productie van endogeen testosteron. Om de hormonale koers te stabiliseren moeten worden aangevuld gonadotropine en drugs boldenon of trenbolon.