Oxandrolone (Anavar) kenmerken van de steroïde

Oxandrolone (Anavar) kenmerken van de steroïde

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Datum: 2017-01-04 Hits: 1439 Opmerkingen : 0

Oxandrolone (Anavar) - een anabole steroïde met een lage androgene index (25% van testosteron) gebruikt in bodybuilding en andere krachtsport om de kwaliteit van de spieren te verbeteren, het verbeteren van atletische prestaties, uithoudingsvermogen en het herstel tarieven.

Oxandrolone (Anavar) is een anabole steroïde met een lage androgene index (25% testosteron) die wordt gebruikt in bodybuilding en andere krachtsporten om de kwaliteit van de spieren, atletische prestaties en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Het wordt beschouwd als een van de veiligere steroïden - het heeft een zachte maar effectieve uitwerking. Het belangrijkste voordeel is dat het de sterkte van de spieren vergroot zonder significante toename van spiermassa en dus met succes wordt gebruikt bij de voorbereiding voor wedstrijden.

DE KENMERKEN VAN HET GENEESMIDDEL OXANDROLON (ANAVAR)

Allereerst is het van belang dat dit geneesmiddel geen bijwerkingen vertoont, die inherent zijn aan de meeste andere steroïden. Dus er is geen sprake van aromatisatie, vocht vasthouden in het lichaam,  huidproblemen, gynaecomastie, hypertensie, alopecia, etc. Bij vrouwen leidt deze steroïden niet tot virilisatie syndromen en atleten onder de 21 jaar hoeven zich geen zorgen te maken over de voortijdige sluiting van de groeigebieden. Het is wel belangrijk om de juiste doseringen te gebruiken. Het middel is niet alleen goed voor het drogen en verbeteren van de spieren, maar ook om in vorm te blijven tussen "zware" cycli, waardoor resultaten verbeteren.

Oxandrolon versnelt de synthese van creatinefosfaat in de spier, waardoor de kwaliteit van kracht en uithoudingsvermogen verbetert en vetverbranding toeneemt. De toename van spiermassa is minimaal en wordt gecompenseerd door het verlies van vetweefsel. De sterkte en duurzaamheid van "gedroogde" spieren “groeien”, maar de totale hoeveelheid spiermassa verandert vrijwel niet. Oxandrolon wordt zeer gewaardeerd door wedstrijd bodybuilders, voor wie het belangrijk is om de best mogelijke resultaten te bereiken binnen de grenzen van zijn gewichtsklasse.

In vergelijking met testosteron heeft Oxandrolone een anabole activiteit van 400%  en een androgene van 35%. De drug is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en blijft tot 12 uur actieve in het lichaam. Gezien de goede bewaring resultaten is oxandrolon geschikt voor gebruik in predsorevnovatelny periode. In matige doses, veroorzaakt de drug geen contra-indicaties of bijwerkingen. Bij overschrijding van de aanbevolen dosis kunnen bijwerkingen optreden zoals diarree, onderdrukking van endogene testosteron en leverschade. En hoewel ze niet zo vaak voorkomen als bij de meeste andere steroïde, moet u wel op de hoogte zijn.

HET GEBRUIK VAN OXANDROLONE (ANAVAR) 

Om de optimale balans tussen efficiëntie en veiligheid te verkrijgen wordt een dosis van 50 mg tot 80 mg per dag (meervoudige doseringen) aangeraden voor beginners en tussen de kuren in om in vorm te blijven. Voor ervaren atleten is de aanbevolen duur van de cursus 6 tot 8 weken. Houd het volgende schema aan om het maximale uit de kuur te halen: neem in de eerste week een dosering van 20 mg (10 mg 's morgens en' s avonds), neem in de tweede week 40-50 mg (driemaal daags). Om van de afscheiding van endogeen testosteron te herstellen, begin de derde dag na de cursus met het innemen van Takoksifena: 10 mg per dag gedurende 7-14 dagen naargelang de dosering en de duur van de steroïden. Als u een dosis van Anavar neemt is de substititietherapie niet meer nodige en hoeft u niet meer dan 40 mg per dag te nemen.

WAAR IS OXANDROLONE (ANAVAR) TE KOOP? 

Oxandrolone is niet gemakkelijk te vinden, maar u kunt het altijd in onze online winkel kopen. Hier vindt u een enorm scala aan sport farmacologie van bewezen fabrikanten tegen lage prijzen. Daarnaast garanderen wij snelle levering, de mogelijkheid om goederen te betalen bij levering,  gratis advies over interessante producten en een professionele en vriendelijke service. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste product te kiezen, het bestelformulier in te vullen en te wachten tot de producten worden afgeleverd bij u thuis. 

Onze steroïden shop biedt de beste: