Anastrozole Arimidex Bodybuilding

Anastrozole Arimidex Bodybuilding

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Datum: 2017-03-09 Hits: 2833 Opmerkingen : 0

Arimidex (Anastrozole) is een nieuwe drug ontwikkeld voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Het is vervaardigd door apothekers Zenica en is goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten eind December 1995. Specifiek, arimidex is de eerste in een nieuwe klasse van selectieve aromatase-remmers van de derde generatie. Het werkt door het blokkeren van het aromatase enzym, vervolgens het blokkeren van de productie van oestrogeen. Sinds vele vormen van borstkanker, gestimuleerd door het oestrogeen, het is te hopen dat door het verminderen van hoeveelheden oestrogeen in het lichaam, de progressie van deze ziekte kan worden gestopt. Dit is het uitgangspunt van het gebruik van de drug in plaats van Nolvadex,als de eenheid is het medicijn werkt op de productie van oestrogeen.

Arimidex (ook bekend onder de naam Anastrozole) is een drug ontwikkeld voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Het is vervaardigd door apotheker Zenica en is goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten eind December 1995. Arimidex werkt door het blokkeren van het aromatase enzym, vervolgens blokkeert het de productie van oestrogeen. Sinds vele vormen van borstkanker gestimuleerd worden door oestrogenen, wordt door het verminderen van de hoeveelheden oestrogeen in het lichaam de progressie van kankercellen tegen gegaan.  Dit is het uitgangspunt van het gebruik van de drug, in tegenstelling Nolvadex, wat een medicijn is dat de productie van oestrogeen juist stimuleert. 

EFFECTEN VAN ANASTROZOL

De effecten van Arimidex kunnen heel dramatisch zijn. Een dagelijkse dosis van één tablet (1 mg) kan meer dan 80% van de productie van oestrogeen onderdrukken bij patiënten. Met de krachtige werking van dit medicijn op het hormonale niveau, kan het worden gebruikt (klinisch) door vrouwen die in de menopauze zitten. Wanneer vrouwen nog niet in de menopauze zitten, wordt de drug vaak gecombineerd met Zoladex. Veel voorkomende bijwerkingen zijn pijn in de gewrichten en spieren, menopauzale symptomen, slaapproblemen en vermoeidheid.

Voor sporters toont Arimidex een groot potentieel. Voorafgaand hieraan waren de medicijnen Nolvadex en Proviron onze grootste wapens tegen overtollig oestrogeen. Deze medicijnen, vooral in combinatie, blijken zeer effectief te zijn. Maar Arimidex lijkt het werk veel doeltreffender te kunnen doen, en met minder bijwerkingen. Eén tablet per dag (1 mg) geeft een zeer sterk effect op patiënten die resultaten moeten boeken (sommigen melden zelfs uitstekende resultaten met slechts 0,25 mg per dag). Bij gebruik door bodybuilders kunnen gebruikte androgenen, zoals testosteron of Dianabol, gynaecomastie en het vasthouden van water effectief worden geblokkeerd. In combinatie met Finasteride is de vooruitgang groter. Wanneer het aanmaken van oestrogeen wordt geblokkeerd, evenals andere 5-alpha-reductase, kunnen bijwerkingen geminimaliseerd worden. Androgene testosteron kan theoretisch gezien een ongelooflijke spiergroei veroorzaken. Bovendien wordt de kwaliteit van de spieren sterker, zonder de overlast van het overtollige water.

ANASTROZOLE KOPEN IN NEDERLAND

Er zijn enkele problemen met het gebruik van een aromataseremmer. Terwijl het effectief de bijwerkingen van oestrogeen vermindert, blokkeert het ook de goede eigenschappen van oestrogeen (met name het effect op de cholesterolwaarde). Studies hebben duidelijk aangetoond dat wanneer een aromatase-remmer wordt gebruikt in combinatie met steroïden, zoals Testosteron, de onderdrukking van HDL (goede) cholesterol veel duidelijker is. Blijkbaar speelt oestrogeen een rol in het verminderen van de negatieve gevolgen van het gebruik van steroïden. Aangezien Nolvadex dus een antagonist van de oestrogeenreceptor is, heeft het geen effect op de waarde van cholesterol en is het natuurlijk voor degenen die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van hart en bloedvaten.

Arimidex heeft een ander nadeel, namelijk de hoge prijs van deze drug. Tablets worden verkocht voor zo’n $ 10 per stuk, waardoor de prijs kan oplopen bij regelmatig gebruik. De prijs van de bijkomende drug kan veel groter zijn dan de steroïden zelf. Het is daarom afwachten tot de concurrentie een soortgelijk medicijn op de markt brengt, tegen lagere prijzen.