Anastrozole Arimidex Bodybuilding

Anastrozole Arimidex Bodybuilding

Write By: admin Published In: Steroïden in bodybuilding Created Date: 2017-03-09 Hits: 903 Comment: 0

Arimidex (Anastrozole) is een nieuwe drug ontwikkeld voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Het is vervaardigd door apothekers Zenica en is goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten eind December 1995. Specifiek, arimidex is de eerste in een nieuwe klasse van selectieve aromatase-remmers van de derde generatie. Het werkt door het blokkeren van het aromatase enzym, vervolgens het blokkeren van de productie van oestrogeen. Sinds vele vormen van borstkanker, gestimuleerd door het oestrogeen, het is te hopen dat door het verminderen van hoeveelheden oestrogeen in het lichaam, de progressie van deze ziekte kan worden gestopt. Dit is het uitgangspunt van het gebruik van de drug in plaats van Nolvadex,als de eenheid is het medicijn werkt op de productie van oestrogeen.

effecten van anastrozol

Effecten van Anastrozol

De effecten van Arimidex kan heel dramatisch, een dagelijkse dosis van één tablet (1 mg) kan produceren oestrogeen onderdrukking van meer dan 80% in patiënten. Met de krachtige werking van dit medicijn op het hormonale niveau, kan worden gebruikt (klinisch) in verband met post-menopauzale vrouwen, een ziekte die gevorderd na behandeling met Nolvadex (zout van citroenzuur tamoxifen). Bijwerkingen kunnen worden en zonder twijfel zou veel ernstiger in predklimaktericescom patiënten.

Voor sporters met behulp van Steroïden Nederland, Arimidex toont een groot potentieel. Voorafgaand aan deze, medicijnen Nolvadex en Proviron zijn onze wapens tegen een teveel aan oestrogeen. Deze medicijnen, vooral in combinatie, blijken zeer effectief. Maar arimidex lijkt in staat om het werk te doen, veel effectiever en met minder bijwerkingen. Een dagelijkse tablet (1 mg) geeft een zeer sterk effect op de patiënten in de noodzaak van het bereiken van het resultaat (sommige zelfs rapport uitstekende resultaten met slechts 0,25 mg per dag). Wanneer gebruikt door bodybuilders, gemakkelijk te gebruiken androgenen, zoals Testosteron of Dianabol, gynaecomastie en het vasthouden van water kan effectief worden geblokkeerd. In combinatie met Finasteride, we hebben een grotere vooruitgang. Met een drug vergrendeling conversie van oestrogeen en het blokkeren van andere 5-alfa-reductase, effectief kunnen worden geminimaliseerd bijwerkingen. Hier androgeen Testosteron kan in theorie bieden een ongelooflijke spiergroei, terwijl op hetzelfde moment als aanvaardbaar als Nandrolon. Bovendien, de kwaliteit van de spier sterker moeten zijn, dat de sporter verschijnen harder en veel voller, zonder in het bezit van het overtollige water.

Kopen Anastrozole Nederland

anastrozole arimidex nederland

Er zijn enkele problemen met het gebruik van een aromataseremmer. Terwijl het vermindert effectief oestrogene bijwerkingen, het blokkeert ook de goede eigenschappen van oestrogeen (met name het effect op de waarde van cholesterol). Studies hebben duidelijk aangetoond dat wanneer een aromatase-remmer wordt gebruikt in combinatie met steroïden, zoals Testosteron, onderdrukking van de HDL (goede) cholesterol wordt veel meer uitgesproken. Blijkbaar oestrogeen speelt een rol in het verminderen van de negatieve gevolgen van het gebruik van steroïden. Dus als een antagonist van de oestrogeen receptor Nolvadex is niet het tonen van het effect van de anti-oestrogene op de waarde van het cholesterol, het is natuurlijk voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de cardiovasculaire gezondheid.

Arimidex Nederland heeft een ander principe nadeel, namelijk de grote prijs van deze drug. Tablets gemakkelijk kan verkopen voor $ 10 per stuk, steeds vrij duur bij regelmatig gebruik. Duidelijk de prijs van de bijkomende drug kan veel groter zijn dan de steroïden direct, een situatie die is ontworpen om niet, zoals bodybuilders. Concurrenten aan de andere kant zijn waarschijnlijk van harte welkom op deze post. Dit kan een afspiegeling vormen van de bijwerkingen van sterke androgeen therapie veel beter dan of Nolvadex Proviron, waardoor zware veel meer handige cycli.