OXYMETHOLONE - gebruik & dosering

OXYMETHOLONE - gebruik & dosering

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Datum: 2017-03-09 Hits: 1793 Opmerkingen : 0

Deze drug is niet anders dan andere sterke anabole steroïden. Het bestaat uit een synthetisch mannelijk hormoon (androgeen of anabole steroïde) dat wordt gebruikt om het aantal rode bloedcellen te verhogen. Het werkt door het verhogen van de hoeveelheid van het hormoon (erytropoëtine), die betrokken is bij de productie van rode bloedcellen. Het duurt langere tijd voor de resultaten zichtbaar zijn. Houd rekening met een periode van 3 tot 6 maanden.

Het lichaam moet een gezonde spijsvertering hebben op het moment dat het geneesmiddel wordt ingenomen, die moeten het voedsel zal moeten absorberen en verwerken. U moet gezond zijn om de Androlic kuur te beginnen, of in ieder geval moet u gezonde nieren hebben. Zorg ervoor dat u genoeg water drinkt, dit is het primaire product dat nog is voor het groeien van uw spieren. De belangrijkste manier om het lichaam te ontdoen van het middel is via de urinewegen, door het werken van de nieren. Het hart moet ook gezond zijn - het moet op zijn minst bereid zijn om het lichaamsgewicht te verhogen. De training voorafgaand aan de kuur moet zich focussen op het trainen van het uithoudingsvermogen. De reden hiervoor zult u begrijpen na het lezen van mijn persoonlijke verhaal.

Ik herinner mij de eerste vijf dagen van de kuur, waarin ik geen veranderingen voelde, zoals ik dat voelde bij het gebruik van methaan. De eetlust was op een gebruikelijk niveau, ik at vier, vijf keer per dag. Dat wil zeggen, zoals het hoort voor ontbijt, lunch en avondeten en soms eet ik een boterham met koffie. Echter, op de derde dag tijdens de training merkte ik een enorme hoeveelheid energie, die me letterlijk overspoelde - ik deed alle oefeningen met volle kracht en stond te popelen om er nog een paar te doen.

Ik voelde het effect van Androlic tabletten op de zevende dag.In plaats van de gebruikelijke vijfentachtig kilo’s op de squat, heb ik tien herhalingen in twee sessies gedaan, met een gewicht van vijfennegentig pond. Vooruitgang werd ook waargenomen in de bench press op de borst, en de deadlift.

 

EFFECTEN VAN ANDROLIC OXYMETHOLONE

Het was een genoegen en een besef van spiergroei in het algemeen. Zo nam de omtrek van de biceps toe met twee centimeter, gemeten op de achtste dag van de kuur. De toename van de omtrek was in de borst en benen, die letterlijk mijn jeans deed barsten.

Nu nam ik de vijftiende pil en begon in parallel Sustanon te injecteren. De hele kuur van Androlic I bestaat uit twintig tabletten. Een kuur van Sustanon om sommige effecten van Androlic op je lichaam te balanceren.

Wat de bijwerkingen betreft, zie ik ze als de complicaties die begonnen met mijn hart. Na de training ontwikkelde ik kortademigheid die ongeveer een uur duurde, en soms gaf een gebrek aan lucht de indruk dat ik ik niet kon ademen. Dit alles kwam niet zozeer door de gewichtstoename, maar door de hoeveelheid spiermassa in het algemeen, en de spieren van de borst in het bijzonder. De mogelijkheid om de gewichten te verhogen en, nog belangrijker - de wens om dat te doen leidde tot overtraining van het lichaam en overmatige druk op het hart. Ik had niet genoeg voorbereidende training gedaan om  dergelijke schokken op te vangen.

In het algemeen voldoet Androlic aan mijn verwachtingen. Ik geloof dat bij correct gebruik, het een goede basis is voor een steroïde kuur.