Steroïden in bodybuilding

Anabolen Steroiden Kopen Nederland
09 Mar / 2017

Anabolen Steroiden Kopen Nederland

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Hits: 1540 Opmerkingen : 0

Nodig hebt om de echte anabole steroïden met gemak? Steroïden Online biedt een breed scala aan producten voor u om uit te kiezen. Van mondeling naar injecteerbare, wij zijn de ultieme bron voor het kopen van steroïden. We kunnen u verzekeren dat u de hoogste kwaliteit, echte Anabole steroïden tegen de beste prijzen. Wacht niet. Het plaatsen van een bestelling, voordat voorraad opraakt.

 

Anastrozole Arimidex Bodybuilding
09 Mar / 2017

Anastrozole Arimidex Bodybuilding

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Hits: 2595 Opmerkingen : 0

Arimidex (Anastrozole) is een nieuwe drug ontwikkeld voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Het is vervaardigd door apothekers Zenica en is goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten eind December 1995. Specifiek, arimidex is de eerste in een nieuwe klasse van selectieve aromatase-remmers van de derde generatie. Het werkt door het blokkeren van het aromatase enzym, vervolgens het blokkeren van de productie van oestrogeen. Sinds vele vormen van borstkanker, gestimuleerd door het oestrogeen, het is te hopen dat door het verminderen van hoeveelheden oestrogeen in het lichaam, de progressie van deze ziekte kan worden gestopt. Dit is het uitgangspunt van het gebruik van de drug in plaats van Nolvadex,als de eenheid is het medicijn werkt op de productie van oestrogeen.

Bodybuilding Steroïden Nederland
09 Mar / 2017

Bodybuilding Steroïden Nederland

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Hits: 2085 Opmerkingen : 0

Stel je gaat naar een Bodybuilding wedstrijd in een wereld waar Steroïden Nederland was niemand te bekennen. Het eerste wat elke beginnende fatsoenlijke Atleet zou zeggen "hey, ik kan dit doen". Probleem is voor de meeste van ons dat we niet leven in die wereld en zelfs naar de sportschool gaan kan soms ontmoedigend en af zetten wanneer iedereen lijkt zo groot en hijs-en massieve platen.

Masteron - het effect van de ontvangst
24 Dec / 2016

Masteron - het effect van de ontvangst

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Hits: 833 Opmerkingen : 0

Masteron - gespecialiseerde vysokoandrogenny steroid met lage anabole activiteit die bestaat uit testosteronesters, enanthaat en propionaat. Het heeft een lage mate van aromatisering en door zijn aard is een aromataseremmer.

Oxandrolone (Anavar) kenmerken van de steroïde
04 Jan / 2017

Oxandrolone (Anavar) kenmerken van de steroïde

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Hits: 1281 Opmerkingen : 0

Oxandrolone (Anavar) - een anabole steroïde met een lage androgene index (25% van testosteron) gebruikt in bodybuilding en andere krachtsport om de kwaliteit van de spieren te verbeteren, het verbeteren van atletische prestaties, uithoudingsvermogen en het herstel tarieven.

OXYMETHOLONE - gebruik & dosering
09 Mar / 2017

OXYMETHOLONE - gebruik & dosering

Auteur: admin Gepubliceerd in: Steroïden in bodybuilding Hits: 1502 Opmerkingen : 0

Deze drug is niet anders dan andere sterke anabole steroïden. Het bestaat uit een synthetisch mannelijk hormoon (androgeen of anabole steroïde) dat wordt gebruikt om het aantal rode bloedcellen te verhogen. Het werkt door het verhogen van de hoeveelheid van het hormoon (erytropoëtine), die betrokken is bij de productie van rode bloedcellen. Het duurt langere tijd voor de resultaten zichtbaar zijn. Houd rekening met een periode van 3 tot 6 maanden.

Producten 1 t/m 6 van 7 (2 pagina's)