Omnadren 250

Model: 121

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 5,50€
Excl. BTW: 5,50€

Beschrijving Omnadren 250 (Nederland)

Omnadren 250 (Nederland) testosteron is verbonden met vier verschillende esters en resorptietijd die goed is voor het feit dat het geneesmiddel de neiging om te blijven hangen in het lichaam gedurende lange tijd na toediening. Vergelijkbare eigenschappen heeft ook een geneesmiddel Sustanon-250, die vaak vergeleken Omnadren.

Het toepassingsgebied Omnadren 250 (Nederland) is overwegend powerlifting en bodybuilding, waar de drug geeft atleten de noodzakelijke winst in spiermassa en kracht. Omnadren door ophoping in het lichaam van water biedt een snelle en hoogwaardige gewichtstoename, die echter de neiging en andere testosteron. Atleten hebben lang het ontvangen van Omnadren al vertrouwd met pompen tijdens de training. Door een sterke anabole en androgene werking van het geneesmiddel niet alleen de accumulatie van water wordt bereikt in het lichaam, verlicht pijn in de gewrichten, en de toename van vermogen, maar ook verhoogde eetlust, hogere weefselregeneratie en bekende atleten "pompeffect".

Indiceerd bij leverfalen, nierfalen, hypercalciurie, bloedziekten en het cardiovasculaire systeem. Vaak ontwikkelen zwelling, acne, ontsteking op de injectieplaatsen, prostaathypertrofie, gynaecomastie. In zeldzame gevallen kunnen de symptomen van hepatitis, geelzucht ontwikkeling, vermindering van de bloedstolling veroorzaken. Het is noodzakelijk om uw leverfunctie te controleren. Vóór de benoeming van de vereiste medische consultatie.

Package
Pakket 250 mg/amp.
Substance
Middelen testosterone mix

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest