Clebol

Merk: XBS labs

Model: 250

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 99,00€
Excl. BTW: 99,00€

Clebol (Nederland) - een geneesmiddel dat oorspronkelijk werd ontworpen als een remedie voor astma. By the way, voor dit doel wordt gebruikt om deze dag, echter, zoals soms gebeurt, de drug was veel meer populair vanwege zijn andere eigendommen. Het grootste gebruik van clenbuterol kreeg in bodybuilding.

Het principe van de werking van Clebol (Nederland)

Het heeft de alfa- en bèta-adrenerge receptoren in humane adipose en spierweefsel. Excitatie van de eerste leidt tot de ophoping van vet actieve, agitatie tweede daarentegen leidt tot veel waarschijnlijker dat het lichaam gebruikt vet als energiebron bovendien de snelheid van de vetcellen om de plaats van splitsing aanzienlijk verhoogd. Clebol, bèta-2-agonist, stimuleert beta-adrenerge receptoren, die een keten van biochemische reacties leidt uiteindelijk tot verhoogde lipolyse activeert.

Bovendien, clenbuterol versnelt de stofwisseling met gemiddeld 20-30% van de uitgangswaarde, die een extra bonus geeft het "drogen". Het verhoogt ook de activiteit van lipoproteïne lipase, wat het onmogelijk maakt om lichaamsvet te accumuleren.

En tenslotte, het nemen van Clebol stimuleert de secretie van schildklierhormonen, die een natuurlijke vetverbranders zijn. Het resultaat is een medicijn dat enkel effect in synergisme een aanzienlijke versnelling van lipolyse.

Samenvattend het bovenstaande kunnen we met zekerheid zeggen dat de Clebol tabletten waardevolle hulp kan bieden aan het drogen, door een sterk versnelde metabolisme, meer gebruik van vet voor energie en verhogen de uitscheiding van schildklierhormonen. Samengevat, deze en andere effecten mogelijk snel mogelijk om zich te ontdoen van het vet door voeding tekort aan calorieën.

Package
Pakket 9,4 mg/ml (10 ml)
Substance
Middelen albuterol, yohimbin

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest