Turinox 10

Merk: MALAY TIGER

Model: 231

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 109,00€
Excl. BTW: 109,00€

Turinox 10 (Nederland) Functies & Kenmerken:

Turinox 10 (Nederland), officieel bekend als 4-chlorodehydromethyltestosteron is eigenlijk een structureel gewijzigde vorm van Dianabol (methandrostenolone), dat zelf een afgeleide van testosteron. De structurele samenstelling van Turinox 10 is zeer eenvoudig. De verbinding is eenvoudig het hormoon testosteron met een extra dubbele binding bij koolstof 1 en 2, die de anabole androgene verhouding verandert ten gunste van anabole. Het draagt ​​ook een extra chloorgroep op koolstof 4, waarbij het hormoon van aromatiserende remt en verder vermindert de androgene aard. De laatste verandering is een extra methylgroep op de 17 koolstof positie, die het hormoon door middel van orale toediening beschermt. Deze laatste verandering Oral Turinabol officieel geclassificeerd als een C17-alfa gealkyleerde (C17-aa) androgene anabole steroïde.

Op een functionele basis van de eigenschappen van Turinox 10 (Nederland) zijn zeer eenvoudig. Zoals de meeste anabole steroïden zij een positief effect op de eiwitsynthese en stikstofretentie moeten hebben, en in toenemende rode bloedcellen. Deze eigenschappen zijn belangrijk omdat ze de anabole sfeer van het individu te verbeteren. Eiwitsynthese in dat eiwit is de belangrijkste bouwsteen van spieren en synthese die de snelheid waarbij cellen bouwen eiwitten en stikstofretentie, dat een aanzienlijk deel van mager weefsel preparaat vertegenwoordigt. Een tekort aan stikstof leidt tot een katabole toestand, waarbij een grotere hoeveelheid vastgehouden wordt een gunstiger anabole atmosfeer bevorderen. Dan hebben we rode bloedcellen, die belast zijn met zuurstof en door het bloed. Meer rode bloedcellen zal neerkomen op grotere bloedoxygenatie, die op hun beurt gelijk aan grotere spierkracht. Al deze eigenschappen zullen ook enorm voordeel in termen van vermogen van het lichaam om te herstellen.

Terwijl het eiwit, stikstof en rode bloedcellen eigenschappen aanwezig zijn, zijn ze niet zo uitgesproken in Turinox 10 als ze zouden kunnen worden met vele andere steroïden. Maar ze zijn nog steeds opmerkelijk en heel gunstig. Toch zal de steroïde deze eigenschappen bevorderen met het licht van aard doordat zij het vermogen mist aromatiseert en voert deze milde androgene activiteit. Dit kan zeer voordelig zijn voor het individu dat terwijl hij moet vooruitgang die hij nodig heeft om het zo schoon mogelijk te maken.

Het milde karakter van Turinox 10 maakt het erg aantrekkelijk, maar er is een andere eigenschap die sterk verbetert het de moeite waard. Deze steroïden heeft het vermogen om een ​​aanzienlijke vermindering Sex bindend globuline (SHBG). Het niet zo sterk dragen dit vermogen een paar andere steroïden, maar het is nog steeds meer dan opmerkelijk. Deze vermindering van SHBG maakt actiever en gratis beschikbaar testosteron. Misschien nog belangrijker is, het houdt de andere steroïden u kunnen gebruik maken van het vallen in een gebonden toestand. In principe moet in staat om meer uit andere steroïden krijgen gebruikt zonder het vereiste van verhogen van de dosis eenvoudig dankzij de synergie Oral Turinabol.

Package
Pakket 10 mg/tab. (100).)
Substance
Middelen chlorodehydromethyl testosteron

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest