Hotbol

Merk: XBS labs

Model: 256

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 119,00€
Excl. BTW: 119,00€

Het principe van de werking van Hotbol (Nederland)

Het heeft de alfa- en bèta-adrenerge receptoren in humane adipose en spierweefsel. Excitatie van de eerste leidt tot de ophoping van vet actieve, agitatie tweede daarentegen leidt tot veel waarschijnlijker dat het lichaam gebruikt vet als energiebron bovendien de snelheid van de vetcellen om de plaats van splitsing aanzienlijk verhoogd. Hotbol, bèta-2-agonist, stimuleert beta-adrenerge receptoren, die een keten van biochemische reacties leidt uiteindelijk tot verhoogde lipolyse activeert.

Bovendien, Hotbol (Nederland) versnelt het metabolisme met gemiddeld 20-30% van de uitgangswaarde, die een extra bonus geeft het "drogen". Het verhoogt ook de activiteit van lipoproteïne lipase, wat het onmogelijk maakt om lichaamsvet te accumuleren.

En tenslotte, het nemen van Hotbol stimuleert de secretie van schildklierhormonen, die een natuurlijke vetverbranders zijn. Het resultaat is een medicijn dat enkel effect in synergisme een aanzienlijke versnelling van lipolyse.

Samenvattend het bovenstaande kunnen we met zekerheid zeggen dat de Hotbol tabletten waardevolle hulp kan bieden aan het drogen, door een sterk versnelde metabolisme, meer gebruik van vet voor energie en verhogen de uitscheiding van schildklierhormonen. Samengevat, deze en andere effecten mogelijk snel mogelijk om zich te ontdoen van het vet door voeding tekort aan calorieën.

Package
Pakket 40 mcg/tab. (100).)
Substance
Middelen clenbuterol hydrochloride

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest