Provigil

Merk: OP INDIA

Model: 22

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 15,00€
Excl. BTW: 15,00€

Provigil (Modafinil) is een medicijn dat waakzaamheid bevordert. Men denkt, door verandering van de natuurlijke chemische stoffen (neurotransmitters) werken in de hersenen.

Provigil wordt gebruikt voor de behandeling van overmatige slaperigheid veroorzaakt door slaapapneu, narcolepsie, of ploegenarbeid slaapstoornis.

Provigil kunnen worden gebruikt voor andere dan de in deze doeleinden gebruikt worden.

Belangrijke Informatie

Je moet Provigil niet gebruiken als u ooit een allergische reactie of uitslag heeft gehad bij het nemen van modafinil of armodafinil (Nuvigil).

Provigil kan huidreacties die ernstig genoeg is om behandeling in het ziekenhuis nodig kan zijn. Stop met het innemen van dit geneesmiddel en krijg dringende medische hulp als u huiduitslag of netelroos, blaren of peeling, pijn in de mond, moeite met ademhalen of slikken, koorts, zwelling in de benen, donkere urine, geelverkleuring van de huid of ogen, of zwelling van uw gezicht.

Voor het gebruik van Provigil, vertel uw arts als u angina pectoris (pijn op de borst), lever- of nierziekte, een hartprobleem, een geschiedenis van drugsverslaving deed toen je neemt de bloeddruk medicatie, of als u een hartaanval onlangs.

Aanbevolen gebruik van Nederlandatleten Liothyronin:

Neem Provigil precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volg alle aanwijzingen op uw recept label. Neem dit medicijn niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Modafinil kan verslavend. Deel nooit Provigil met een andere persoon, in het bijzonder iemand met een geschiedenis van drugsgebruik of verslaving. Houd de medicatie in een plaats kan niet gebeuren anderzijds. Het verkopen of stuur dit geneesmiddel is tegen de wet.

Provigil wordt meestal 's ochtends genomen om slaperigheid te voorkomen, of 1 uur overdag voor de start van een onderbreking van het werk voor de behandeling van werk-slaap.

Lees alle patiënteninformatie, medicatie en instructies die aan u worden verstrekt. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

U kunt de tablet met of zonder voedsel.

Provigil wordt gewoonlijk toegediend gedurende 12 weken of minder. Deze relatief milde anabole wordt gebruikt tijdens het snijden fase vetverlies periodes en pre-contest bodybuilding in Nederland.

Package
Pakket 1 x 5000 I. U.
Substance
Middelen hcg

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest