Proviron (origo, Germany)

Model: 193

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 59,00€
Excl. BTW: 59,00€

Proviron is een interessante en vaak over het hoofd gezien bodybuilding drug. Bodybuilders uit Nederland te kopen Proviron, want het is een oraal actieve vorm van DHT (dihydrotestosteron) en als zodanig, een proviron cyclus levert al het goede en al het slechte dat DHT de bodybuilders in Nederland te bieden heeft.

Als voor het goede, het DHT uit een Proviron cyclus is een pure androgeen, maar in tegenstelling tot testosteron, heeft DHT geen waterretentie veroorzaken. DHT is wat spier maakt "hard". En het verlaagt SHBG (Sex globuline), die oestrogeen voorkomt de vorming. Door het voorkomen van oestrogeen vormen, kan worden gebruikt om DHT de aromatisatie van andere steroïden voorkomen. Dit betekent dat de DHT van een proviron cyclus steroïden testosteron familie kan weerhouden omzetten oestrogeen en veroorzaken bij mannen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zoals gynaecomastie. DHT draagt ​​ook erectiele stijfheid. Alle goede dingen! Er zijn nadelen echter vooral prostaathypertrofie en haaruitval. Dus kan men zeggen dat DHT is pure mannelijkheid.

Dosering

Bij een dosering van 50 mg per dag, kan Proviron lager oestrogeen in enkele cijfers en produceren een zeer gepolijste look aan je spieren.

Tot voor kort kon je niet Proviron te kopen in een andere dan de oorspronkelijke Schering merk vorm. Nu met meer ondergrondse laboratoria, is het makkelijker om Proviron kopen, hoewel het vaak nagemaakt en de kwaliteit en sterkte altijd verdacht zijn. Sinds Proviron (Nederland) is niet erg duur, is het beste om te proberen en kopen de oorspronkelijke farmaceutische kwaliteit stof, omdat het zelden is nagemaakt. Als je werkelijke Proviron niet kan kopen dan is een natuurlijke vervanger sterk aanbevelen tijdens en na elke cyclus.

Package
Pakket 25 mg/tab. (50 tabblad.)
Substance
Middelen mesterolone

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest