Provironum® Bayer

Merk: BAYER

Model: 29

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 45,00€
Excl. BTW: 45,00€

Provironum® Bayer is een van de oudste anabole steroïden op de markt. Een product van de reus farmaceutische bedrijf Schering, zou het voor het eerst verschijnen in 1934. Officieel bekend als Mesterolone is gebleken in het kader van een groot aantal merken door de jaren heen, maar de naam Provironum® Bayer heeft voortdurend bleef dominant. Ook bleef een van de minst begrepen anabole steroïden onder steroïde gebruikers.

In veel opzichten is Provironum® Bayer is een zeer unieke anabole steroïde. Het deelt een aantal sterke gelijkenissen met Masteron (drostanolone) en tot op zekere hoogte Anavar (Oxandrolon) en Winstrol (Stanozolol), maar in zijn totaliteit is het zijn eigen unieke dier. In een performance capaciteit wordt Provironum® Bayer niet gebruikt om grote buildups in de massa te bevorderen, hoewel het een belangrijk doel tijdens zo'n fase van de training kan dienen. Wij vinden echter Provironum® Bayer veel meer voor bij snijden cycli, maar zal opnieuw het voorwerp enigszins uniek zijn.

Dosering

Bij een dosering van 50 mg per dag, kan Provironum® Bayer verlagen oestrogeen in enkele cijfers en produceren een zeer gepolijste look aan je spieren.

Tot voor kort kon je niet kopen Provironum® Bayer in een andere dan de oorspronkelijke Schering merk vorm. Nu met meer ondergrondse laboratoria, is het makkelijker om te kopen Provironum® Bayer, hoewel het vaak nagemaakt en de kwaliteit en sterkte altijd verdacht zijn. Sinds Provironum® Bayer (Nederland) is niet erg duur, is het beste om te proberen en kopen de oorspronkelijke farmaceutische kwaliteit stof, omdat het zelden is nagemaakt. Als je niet kan kopen werkelijke Provironum® Bayer dan is een natuurlijke vervanger sterk aanbevelen tijdens en na elke cyclus.

Provironum® Bayer Reviews door Nederland atleten

Provironum® Bayer is niet wat we een zeer krachtige anabole steroïde kunt bellen en we kunnen niet echt zet het in een soortgelijke klasse die we zouden veel andere steroïden. Dit is echter nog steeds een zeer gunstig anabole steroïden. Het is gewoon niet nuttig bij de traditionele manier waarop we vaak anabole steroïden bekijken. Dit is moeilijk voor velen om te accepteren, zoals message boards, terwijl er goede degenen vele anderen hebben gehersenspoeld in een onjuiste weergave van anabole steroïden. In sommige opzichten, deze mensen zijn net zo schuldig als de anti-steroïde menigte als het gaat om verkeerde informatie. Gelukkig voor u, dat niet langer een probleem zijn als het gaat om Provironum® Bayer.

Wanneer dit voor de juiste toepassing en begrip van het hormoon kan Provironum® Bayer potentieel transformeren van veel cycli. Zal dit het einde allemaal al dat een radicale transformatie verworven ziet? Waarschijnlijk niet, maar het zal voordelen die anderen niet steroïden en eenvoudig kunnen ronden je cyclus op een manier die moeilijk te verslaan zal zijn voorzien.

Package
Pakket 25 mg/tab. (50 tabblad.)
Substance
Middelen mesterolone

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest