Mesviron 25

Merk: GENESIS

Model: 30

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 59,00€
Excl. BTW: 59,00€

Mesviron 25 is een van de beste steroïden op het moment.

Hoewel Mesviron 25 is een van de eerste steroïden, maar het blijft zeer populair en vandaag.

Dit middel heeft een zeer sterke androgene eigenschappen en het vermogen om te worden gearomatiseerd in het menselijk lichaam, hetgeen bijdraagt ​​aan een sterke vochtophoping in het spierweefsel meer zacht en gevuld zal tijdens het gebruik van de drug.

Het wordt in kleine hermetisch afgesloten zak in een dergelijke zak 100 is Mesviron 25 stof per tablet.

Het grootste deel van de atleten van vandaag blijven gebruiken vanwege zijn positieve eigenschappen om spiermassa te vergroten in een korte tijd, en is zeer goed verhoging van het gewicht opleiding, dit maakt het een van de meest opmerkelijke voor een cursus van steroïden op de set gewicht of power cycle.

Het kan met recht worden genoemd bijna de meest krachtige steroïde tabletten, het is zelfs in staat om te concurreren met de bekende oksimetalonom.

Als u geïnteresseerd bent in hoe ze meer en sneller een grotere spiermassa te krijgen, en in aanvulling op snel te verhogen de kracht, in dit geval kunt u gemakkelijk metanolon helpen, deze drug heeft een hoge zuiverheid en de mogelijkheid om de spiercel snel binnen te dringen, wat betekent dat zelfs hij draaide zich snel op na de eerste ontvangst van de drug in actie en beginnen hun werk met volle teugen.

Er moet echter regelmatig worden genomen en verdeel de dosering gelijke delen gedurende de dag, ongeacht het geneesmiddel continu handhaven van een hoge concentratie in het bloed dient te worden genomen ongeveer elke 6 uur.

Het is noodzakelijk om nauwlettend op toezien dat nooit zou hebben gynaecomastie en ernstige vochtretentie, die het nodig heeft om ofwel vermindering van de dosering van het geneesmiddel, of voeg anti oestrogene drugs tijdens de cursus.

Na een termijn behandeling na metanolona moeten ervoor zorgen dat sneller zou zijn om je hormonen te herstellen en het reinigen van de lever.

Package
Pakket 25 mg/tab. (100).)
Substance
Middelen mesterolone

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest