Nandrobolin

Merk: Alpha Pharma

Model: 275

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 12,00€
Excl. BTW: 12,00€

Nandrobolin is een synthetische anabole steroïden (AAS) afgeleid van testosteron. In plaats daarvan wordt nandrolon gebruikt in de vorm van een verscheidenheid van langwerkende prodrug-esters (zie nandrolon ester) voor intramusculaire injectie, de meest voorkomende daarvan zijn nandrolon decanoaat (Deca-Durabolin, Eubolin, Retabolil) en, in mindere mate, nandrolon fenylpropionaat (Durabolin, Fenobolin).

Hoe te Nandrobolin gebruiken. Tips door Nederland experts

Nandrobolin is een zeer traag steroïde dat niet hoeft te worden geïnjecteerd alles regelmatig. In de meeste therapeutische behandeling plannen van de verbinding wordt slechts een keer om de 2-4 weken toegediend met elke 3-4 weken worden veel vaker voor. De uitzondering zou in de behandeling van anemie; bij de behandeling van anemie Nandrobolin wordt gewoonlijk toegediend eenmaal per week. Voor eventuele prestatiegebonden achtervolging, zal een enkele injectie per week meer dan geschikt. Echter, sommige zullen kiezen om dit op te splitsen in twee kleine injecties per week om te bezuinigen op het totale injectievolume.

De standaard doseringsbereik voor Nandrobolin gewoonlijk vallen in de 100 mg elke 2-4 weken bereik voor elementaire therapeutische behandeling als 100-200mg per week voor de behandeling van anemie. Voor de sporter op zoek naar verjonging en opluchting, 100 mg per week is een prima uitgangspunt, maar de meeste zullen veel gelukkiger met 200 mg per week resultaten. Een dergelijke dosering zal zorgen voor herstel, noodhulp, en uithoudingsvermogen zijn allemaal verbeterd, evenals bieden een lichte anabole boost. Voor echte anabole aanwinsten, is 300 mg per week normaal beschouwd als de low-end dosis. Velen zullen vinden 400mg per week om de perfecte dosering niveau, en wat nog belangrijker is, ruim binnen een beheersbaar niveau. Veel mannen in staat zijn om doses zo hoog als 600mg per week tolereren. Dit zal het risico op bijwerkingen verhogen en vaak 400mg per week is meer dan genoeg, maar wisselende omstandigheden zullen de individuele uitkomst dicteren.

Nandrobolin Reviews door Nederland atleten

Nandrobolin is een van de meest effectieve en gunstige anabole steroïden van alle tijden. De meeste mannen zullen deze steroïden tolereren heel goed, en hoewel het de meest geavanceerde steroïde gebruiker ten goede komt, zal het een geweldige steroïde voor iemand die relatief nieuw voor suppletie zijn. Om Nandrobolin waarderen, rekening houden met de geschiedenis van anabole steroïden. Er zijn tal van anabole steroïden die zijn verschenen in de afgelopen 75 jaar geweest, en door middel van die tijd Nandrobolin heeft een top van de lijst gebleven. Het is populariteit is niet afgenomen, en er is geen andere steroïden gemaakt dat het zou kunnen overtreffen als het gaat om de specifieke functies geweest. Voor veel anabole steroïde gebruikers, wordt het beschouwd als essentieel om off-season massa wint plannen. In feite kan geen stapel zo populair als een eenvoudige testosteron, Dianabol en Nandrobolin zijn.

Zonder twijfel, kan de therapeutische voordelen van Nandrobolin niet worden genegeerd. Dergelijke voordelen zijn grotendeels genegeerd in Nederland, maar veel artsen beginnen om rond te komen. De voordelen van deze steroïde hierbij zijn schijnbaar eindeloos.

Package
Package 250 mg/amp.
Substance
Substance nandrolone decanoate

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest