Winibol 100

Merk: EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Model: 182

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 89,00€
Excl. BTW: 89,00€

Winibol 100 is een van de meest populaire en bekende anabole steroïden op aarde. Ontwikkeld door Winthrop Laboratories in de late jaren 1950, dit is een anabole steroïde die veel media-aandacht heeft gekregen door de jaren heen. In feite, degenen die nog nooit gebruik hebben gemaakt van anabole steroïden, als ze een steroïde is het meestal Winibol 100 of Stanozolol kunnen noemen. De naam Winibol 100 is eigenlijk het meest geassocieerd merknaam van het Stanozolol hormoon. Dit is een anabole steroïde die wereldwijd de aandacht heeft vergaard als gevolg van tal van sportieve schandalen door de jaren heen. Bij diverse atleten zijn betrapt op het gebruik van anabole steroïden, is Winibol 100 is in de voorhoede van het schandaal ontelbare keren. In feite wordt geassocieerd met de belangrijkste atletische steroid schandaal in de geschiedenis.

Effecten van Winibol 100 (Nederland)

Stanozolol is een dihydrotestosteron (DHT) verkregen anabole androgene steroïden, of meer specifiek een structureel gewijzigde vorm. Stanozolol is het DHT hormoon twee structurele veranderingen die ons de Winibol 100 (Nederland) verbinding. De eerste verandering is de invoering van een aangesloten pyrazool groep op de A-ring van het hormoon vervanging van de 3-ketogroep. Deze wijziging Stanozolol officieel geclassificeerd als een heterocyclische steroïde. Het hormoon brengt ook een extra methylgroep om hormonen te beschermen na toediening. Deze structurele verandering vindt plaats in het 17 koolstof positie officieel classificeren Stanozolol als een C17-alfa gealkyleerde (C17-aa) anabole steroïde.

Vanwege de combinatie van structurele veranderingen, vermindert androgenicity het hormoon aanzienlijk en verhoogt de anabole macht. Officieel Winibol 100 draagt ​​een anabole rating van 320 en een androgene rating van 20. Nog belangrijker is, zijn ratings te vertalen perfect in het echte leven effect geeft ons een zeer gunstig anabole steroïde.

Beschikbaarheid van Winibol 100 in Nederland

Winibol 100 is een algemeen verkrijgbaar anabole steroïden, maar het is ook een die vaak wordt nagemaakt. Dit is niet een harde steroïde te vinden, in feite is het vrij eenvoudig zou moeten zijn, maar je moet een beetje graven doen als je wilt ervoor zorgen dat uw aankoop is kwaliteit. U vindt bijna alle zwarte markt leveranciers dragen de steroïde; zowel mondeling als injecteerbare vormen zijn vaak voor als zijn zowel menselijke rang en ondergrondse vormen. Zoals met alle anabole steroïden, de stok met de rang labels mens wanneer je kunt. Er zijn een aantal zeer goede underground labs die er zijn, maar ze zijn zwaar in de minderheid door vuilnis.

Package
Pakket 100 mg/ml. (10 ml)
Substance
Middelen stanozolol injectie

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest