Tamoxifen Citrate Tablets

Merk: GENESIS

Model: 102

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 26,00€
Excl. BTW: 26,00€

Tamoxifen Citrate Tablets (Nederland) Functies & Kenmerken

Tamoxifen Citrate (Nederland) is een SERM dat fungeert als antagonist en agonist ten opzichte van de oestrogeen hormoon. Het is een anti-oestrogeen, dat bindt het aan oestrogeen in bepaalde delen van het lichaam, met name in het borstweefsel. Deze actie voorkomt dat oestrogeen handelen op basis van de oorspronkelijk beoogde punt van binding. Dit maakt tamoxifen citraat waardevol voor borstkankerpatiënten borstkanker feeds off van oestrogeen. En het is waardevol steroïde gebruikers als verhoogde oestrogeenniveaus kunnen binden aan het borstweefsel en leiden tot gynaecomastie.

De relatie Tamoxifen Citrate (Nederland) heeft in het zijn een anti-oestrogeen is vrij eenvoudig en goed begrepen door velen, maar het is de relatie die een oestrogeen in andere gebieden die verrassend om wat. Tamoxifen Citrate werkt als een oestrogeen op de lever. Levergerelateerde oestrogene activiteit is aangetoond dat cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, vooral als het gaat om cholesterol. Dit kan zeer voordelig zijn voor de bodybuilding steroïde gebruiker als de meeste steroïden hebben een negatieve invloed op het cholesterolgehalte.

Buiten haar oestrogeen gerelateerde activiteit tamoxifen citraat bezit sterke testosteron stimulerende eigenschappen. Het gebruik van tamoxifen citraat zal de hypofyse om zijn productie van luteïniserend hormoon (LH) en follikel stimulerend hormoon (FSH) te verhogen met een sterke nadruk op LH stimuleren. LH en FSH zijn de gonadotrofinen dat signaal naar de testikels testosteron te produceren. Zonder LH en FSH is er geen productie van testosteron.

Package
Pakket 10 mg/tab. (100).)
Substance
Middelen tamoxifen citraat

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest