Nolvadex Hubei

Merk: HUBEI

Model: 103

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 18,00€
Excl. BTW: 18,00€

Nolvadex (Nederland) Functies & Kenmerken:

Test 600x Tamoxifen Citraat is een SERM met zowel oestrogeen agonist en antagonist eigenschappen. Als een anti-oestrogeen, Nolvadex werkt door te binden aan de oestrogeenreceptoren in de plaats van oestrogeen. Deze binding voorkomt dat het hormoon oestrogeen uit het uitvoeren van haar optreden in bepaalde delen van het lichaam, dat is precies de reden waarom het is gunstig voor borstkankerpatiënten. Veel vormen van borstkanker daadwerkelijk voeden oestrogeen wanneer zij hecht aan de receptoren in de borst. Voorkomt de bijlage in dergelijke receptoren, deze beschermt ook anabool gebruikers gynaecomastie, die kunnen worden veroorzaakt door anabole steroïden die aromatiseert zoals testosteron, Dianabol en nandrolon en boldenon een graad.

Terwijl vooral gezien als een anti-oestrogeen, Nolvadex (Nederland) heeft ook de mogelijkheid om oestrogeen te treden, in het bijzonder in de lever. Dit vormt een voordeel als oestrogene activiteit in de lever is verbonden met gezonder cholesterolgehalte. Voor de steroïde gebruiker, kan dit zeer nuttig zijn zoveel anabole steroïden hebben de neiging om een ​​nadelig effect op het cholesterolgehalte hebben. Meer over dit als we kijken naar de directe effecten van Nolvadex later.

Hoewel in de eerste plaats een anti-oestrogeen, Nolvadex (Nederland) bezitten ook een sterke testosteron stimulerende eigenschappen. Nolvadex heeft de mogelijkheid om de negatieve feedback die door oestrogeen op de hypothalamus en de hypofyse wordt veroorzaakt blokkeren. Daardoor Dit stimuleert een verhoogde afgifte door de hypofyse van luteïniserend hormoon (LH) en Follikel Stimulerend Hormoon (FSH). Zowel LH ​​en FSH zijn essentieel voor de natuurlijke aanmaak van testosteron. Zonder LH en FSH, met een nog sterkere nadruk op LH, er is geen natuurlijke testosteron productie.

Package
Pakket 20 mg/tab. (30 tab.)
Substance
Middelen tamoxifen citraat

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest