Tamoxifene Ebewe 10 mg

Model: 194

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 42,00€
Excl. BTW: 42,00€

Effecten van Tamoxifene Ebewe 10 mg (Nederland)

Voor de anabole steroïde gebruiker de positieve effecten van Tamoxifene Ebewe (Nederland), zowel tijdens en na het gebruik van anabole steroïden met post gebruik zijnde primaire kan worden gezien. Anabole steroïden zoals testosteron en Nandrolon onder anderen zullen het lichaam serumoestrogeenspiegels verhogen. Dit gebeurt door het hormoon testosteron omzetten van testosteron, dat gebeurt door dien gemetaboliseerd door het enzym aromatase. Zodra gearomatiseerde u meer oestrogeen, en dit kan leiden tot gynaecomastie en het vasthouden van water. Het kan ook leiden tot hoge bloeddruk als het vasthouden van water ernstig wordt. Tamoxifen citraat daalt niet serumoestrogeenspiegels, maar het zal binden aan de receptoren in de borst voorkomen dat oestrogeen bindt. Het zal een hoop voor het vasthouden van water dat niet doen als dat is een probleem. Het is ook niet genoeg gynaecomastie bescherming voor alle mensen, maar dat hangt af van hoe hoog oestrogeenniveau zowel stijgen als genetica. Als er meer of sterkere bescherming nodig aromataseremmers (AI's) worden aanbevolen. AI's zijn anti-oestrogenen die aromatase-activiteit en lagere serumoestrogeenspiegels remmen.

We hebben dan de testosteron stimulerende effecten van Tamoxifene Ebewe (Nederland). Dit is veruit het belangrijkste effect van de anabole steroïde gebruiker. Wanneer we gebruik maken van anabole steroïden onderdrukken we onze natuurlijke testosteron productie, en dit zal gebeuren, ongeacht de gebruikte steroïden. Steroïden gebruiken zorgt voor een negatieve feedback en vertelt je hypofyse om te stoppen met het maken van LH en FSH. Dit is de reden waarom bijna alle steroïden cycli bevatten exogeen testosteron, zodat de negatieve feedback een lage testosteronspiegel veroorzaakt. Zodra het gebruik van steroïden is compleet iets is dan nodig om start de aanmaak van testosteron te springen. Het zal gebeuren op zijn eigen, maar het zal langzaam zijn en Tamoxifen kan zowel het versnellen en efficiënter te maken. Tamoxifen citraat wordt geïntroduceerd, LH en FSH niveaus stijgen en als gevolg testosteron wordt geproduceerd.

Belangrijke opmerking: PCT-gebruik dat Tamoxifene Ebewe of een SERM omvat, want het om succesvol te zijn dit veronderstelt geen voorafgaande laag testosteron staat bestond. Het veronderstelt ook geen schade werd gedaan om de hypothalamus-hypofyse-testikels-as (HPTA) tijdens het gebruik. Als voorafgaande lage niveaus bestond tamoxifen citraat zal niet op magische wijze dit op te lossen. Als ernstige schade is gedaan om de HPTA u niet herstellen en kan in de noodzaak van lage testosteron behandeling.

Belangrijke opmerking: Veel steroïde gebruikers zijn van mening dat een goede PCT brengt volledig herstel, maar dit is een vals geloof. Een PCT dat tamoxifen citraat omvat zal herstel te stimuleren, maar het zal niet eindigen het. Het zal nog enkele maanden duren voor volledig herstel optreden, maar het staat een veel betere kans met PCT dan zonder.

Voor de borstkanker patiënt de effecten van Tamoxifene Ebewe zijn misschien nog eenvoudiger dan ze zijn voor de anabole steroïde gebruiker. Oestrogeen hecht en voedt de kanker, maar tamoxifen citraat voorkomt dat het bevestigen en verhongert de kanker. Dit is een eenvoudige maar effectieve manier van behandeling. Dit is niet het enige geneesmiddel dat bij de behandeling; voorkomende behandeling zal beginnen met een AI en dan wordt overgeschakeld naar een SERM, zoals tamoxifen citraat. Ook wordt soms gebruikt als een preventieve maatregel die een sterke familiegeschiedenis van borstkanker.

Package
Pakket 10 mg/tab. (100).)
Substance
Middelen tamoxifen citraat

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest