Testosterona C

Merk: BALKAN PHARMACEUTICALS

Model: 207

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 12,00€
Excl. BTW: 12,00€

Testosterona C induceert veranderingen in vorm, grootte en kan ook het uiterlijk en het aantal spiervezels. Androgenen zoals testosteron kan je hard verdiende spier uit de katabole (spieratrofie) glucocorticoïd hormonen, in-turn remmen van de gerelateerde bijwerkingen te beschermen. Bovendien Testosterona C heeft het vermogen om rode bloedcellen en een hogere rode bloedcellen zal duurzaamheid te verbeteren door de zuurstof in het bloed verhogen. Meer rode bloedcellen kan ook verbetering van het herstel van een zware fysieke activiteit. Zelfs zo, testosteron anabole / androgene effecten zijn dosisafhankelijk; hoe hoger de dosis hoe hoger het spieropbouwende effect.

Testosterona C Reviews

Met veel anabole steroïden om uit te kiezen, maar weinig dragen een dergelijk hoog niveau van de veelzijdigheid en tolerantie als Testosterona C. Perfect voor beginners en lange tijd steroïde gebruikers in elke cyclus, is het onmogelijk mis te gaan met deze steroïde. Als youre nieuw voor anabole steroïden en youve maxed out uw natuurlijke potentieel, is dit de perfecte steroïde om te zien uw vooruitgang voort te zetten nogmaals. Als u een geavanceerde steroïde gebruiker en Cypionate hebben gebruikt in het verleden cycli, blijft elke keer net zo effectief te zijn. Dit is niet een anabole steroïde gereserveerd voor een bepaalde groep mensen, of een die alleen bruikbaar op een specifiek moment, maar veeleer een solide fundamentele steroïde dat is perfect voor elke cyclus.

Beschikbaarheid van Testosterona C in Netherlads

Als u in Netherlads woont zul je niet vinden Testosterona C te koop op de zwarte markt zo vaak als je wilt vele andere testosteron vormen; vooral als het gaat om farmaceutische kwaliteit. De overgrote meerderheid van Testosterona C vervaardigd in Netherlads door Upjohn en Watson, en zeer weinig ooit zijn weg om zwarte markt leveranciers. Natuurlijk, buiten de VS dingen beginnen te veranderen als er een flink aantal farmaceutische bedrijven dat het te maken. Verder tal van ondergrondse laboratoria over de hele wereld de fabricage van het product.

Ongeacht het merk u ook kiest, de meeste Testosterona C komt gedoseerd op 200 mg / ml of 250 mg / ml. Er zijn een paar uitzonderingen; Echter, de meeste hoog gedoseerd Testosterona C normaal valt onder de categorie van de koper beware. Dergelijke producten zijn vaak onder-gedoseerd en worden alleen verstrekt door low-grade ondergrondse labs. Natuurlijk, ongeacht de dosering, moet je heel voorzichtig zijn bij het maken van een anabole steroïde aankoop. Verontreinigde producten zijn niet ongewoon, en als het gaat om menselijke rang Testosterona C dit is een van de meest vervalste testosteron.

Package
Pakket 200 mg/amp.
Substance
Middelen testosterone cypionate

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest