Testosterone Enanthate Injection

Merk: GENESIS

Model: 116

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 39,00€
Excl. BTW: 39,00€

Testosteron Enanthate  (Nederland) is een anabole steroïde die perfect is voor alle niveaus van gebruik. Dit is de perfecte anabole steroïde voor het eerst steroïdengebruiker en even effectief voor het individu met een veel tijd in het zadel zijn. Het zal voeren met mogelijke bijwerkingen, maar we zullen er ook zijn ze zeer eenvoudig te bedienen. Als dit is verrassend het echt mag niet worden. Immers, hoewel synthetische het is gewoon testosteron, een hormoon het menselijk lichaam niet alleen goed gewend aan maar een die essentieel voor onze gezondheid en welzijn.

Testosteron Enanthate  beoordelingen

Testosteron Enanthate  is een zeer eenvoudige anabole steroïden, maar het is ook een van de grootste anabole steroïden van alle tijden. Het is zeer krachtig en heeft een zeer hoge tolerantie bij de meeste volwassen mannen. Als een therapeutisch middel, kan het gebruik van testosteron Enanthate  radicaal veranderen je leven. Het is meer dan mogelijk voor een man van middelbare leeftijd te voelen als hij in zijn twintiger jaren weer. Niet alleen zal zijn schil en ijver voor het leven terugkeer, zal hij gezonder algehele zijn.

In een performance capaciteit, zullen terwijl veel stapelen andere anabole steroïden met hun Testosteron Enanthate  kan alleen worden gebruikt. Dit is een basis fundamenteel anabole steroïde dat radicale veranderingen in een lichaam al op zijn eigen kunnen te promoten. Hoewel het suprafysiologische doses zal nemen om een ​​echte en opmerkelijke transformatie te verkrijgen, gelukkig waren de drempel voor schadelijke effecten blijft zeer hoog. Even belangrijk, terwijl enorm effectief de prijs van deze steroïde is meer dan betaalbaar waardoor het nog meer aantrekkingskracht dan het al heeft. Ongeacht uw niveau van ervaring kun je niet verkeerd gaan met Testosteron Enanthate .

Beschikbaarheid van Testosteron Enanthate  in Nederland

Testosteron Enanthate  is de meest gebruikte anabole steroïden over de hele wereld. De meest populaire en meest gebruikte merk is zonder twijfel Schering's Testoviron of Testoviron Depot. Het wordt gedragen door apotheken over de hele wereld, behalve in Nederland. en tal van zwarte markt leveranciers dragen het merk. Andere bekende merken die op grote schaal beschikbaar zijn, zijn onder andere Norma Hellas generieke Testosteron Enanthate  (Griekenland), Aburaihan generieke Testosteron Enanthate  (Iran), Alpha Pharma Testobolin (India) en Galenika Testosteron Depot (Servië) onder vele anderen.

In de VS zijn er verschillende apotheek rang Testosteron Enanthate  producten. Watson heeft vervaardigd generieke Testosteron Enanthate  voor een aantal jaren. Paddock produceert ook een generieke vorm, evenals het Canadese Sandoz onder de naam Delatestryl, die gewoonlijk wordt aangetroffen in het U.S. Terwijl dit gemeenschappelijke Nederland gebaseerde producten zal ze zelden op de zwarte markt vanwege intens strenge U.S. controle.

Package
Package 250 mg/ml (10 ml)
Substance
Substance testosterone enanthate

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest