Testosteronum Prolongatum

Model: 196

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 7,00€
Excl. BTW: 7,00€

Testosteronum Prolongatum (Nederland) is een ester testosteron verbinding en is een van de belangrijkste testosteron verbindingen elk vervaardigd. Als synthetische testosteron voor het eerst werd gemaakt was in zijn pure vorm. Simpel gezegd was er geen ester verbonden, waardoor een snelwerkende verbinding die per se roids.nl een zeer frequent toedieningsschema zou vereisen. In 1937 zou de farmaceutische gigant Schering uit Duitsland de eerste ester basis testosteron in Testosteronum Prolongatum vrijgeven onder de handelsnaam Testoviron.

Reviews Testosteronum Prolongatum

Testosteronum Prolongatum is een uitstekend anabole steroïde. Als testosteron verbinding is het zeer veelzijdig, enorm nuttig en goed verdragen door de meeste alle volwassen mannen. Als we rekening houden met de betaalbare prijs van Testosteronum Prolongatum, dit verhoogt alleen de aantrekkingskracht nog meer.

Terwijl enorm voordelig, is er geen voordeel in het gebruik van Testosteronum Prolongatum ten opzichte van andere vormen van testosteron in termen van specifieke voordelen. Dit testosteron verbinding niet meer of minder bijwerkingen dan testosteron kinderen vorm. Echter, sommige vindt borstspier oefeningen het een beetje gemakkelijker stabiele en piek bloedspiegels deze vorm te handhaven als de injectie frequentie op elke dag basis. Dit kan een voordeel zijn voor sommigen, maar je kunt echt dezelfde resultaten met Testosteronum Prolongatum krijgen als alle testosteron vormen ..

Beschikbaarheid van Testosteronum Prolongatum in Nederland

Testosteronum Prolongatum is op grote schaal beschikbaar op de zwarte markt. Bijna elke grote anabole steroïde leverancier draagt ​​deze vorm van testosteron. De farmaceutische markt is echter een ander verhaal. Testosteronum Prolongatum, hoewel goedgekeurd door de FDA Nederland wordt niet meer geproduceerd door een US-based apotheek. Het hormoon is te vinden onder een aantal Europese farmaceutische labels maar ondergrondse versies blijven de dominante vormen.

Package
Pakket 100 mg/amp.
Substance
Middelen testosteron enathate

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest