Sustabol 300

Merk: EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Model: 183

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 48,00€
Excl. BTW: 48,00€

Sustabol 300 is een populair in Nederland testosteron blend (mengsel) en is zonder twijfel de meest populaire en bekende mix ooit gemaakt. Vervaardigd door Organon, het idee achter Sustabol 300 was om de beste van de kleine (korte) en grote (lange) ester testosteron te bieden in een enkele verbinding. Hierdoor kan het individu om stabiele bloedspiegels van het hormoon testosteron houden met infrequente injectie schema tegelijkertijd ontvangen snelwerkende voordelen.

Effecten van Sustabol 300

Door nu moeten we een goed begrip van de effecten van Sustabol 300 gewoon door het begrijpen van zijn functies en eigenschappen. Als u last heeft van lage testosteron en supplement met Sustabol 300 zul je niet meer te lijden; probleem opgelost. Dan hebben we verbetering van de prestaties, en we willen dat de effecten van Sustabol 300 af te breken op een manier die hen een echte leven inzicht geeft.

Tijdens een off-season bulk cyclus is dit een van de beste tijden om te gebruiken Sustabol 300. hoog testosterongehalte creëren van de perfecte sfeer voor spiergroei. Toegegeven, de calorieën hebben om daar te zijn. Als je niet genoeg eet al het testosteron in de wereld wont 'helpen groeien. Toch zal de combinatie van een goed geplande dieet en een hoog testosterongehalte enorme vooruitgang in de mager weefsel groei zien, zoals Nederland atleten zeggen. Even belangrijk, zal hoog testosterongehalte je stofwisseling te verhogen. Degenen die hebben een hogere testosteronspiegel zal minder lichaamsvet tijdens hun off-season dan degenen die niet hoger testosterongehalte hebben te krijgen. Vergis je niet, kunt u nog steeds krijgen veel ongewenst lichaamsvet als je niet voorzichtig met je off-season voeding, maar de hoge testosteronspiegel geeft je de mogelijkheid om beter gebruik te maken van deze periode in de opleiding te maken.

Sustabol 300 Administration. Tips door Nederland atleten

In een therapeutische setting te laag testosteron te behandelen, zal Sustabol 300 doses die normaal vallen in de 250 mg om de 3-4 week range met één injectie elke 3 weken worden de meest voorkomende. De totale duur van de behandeling is onbepaald. Lage testosteron normaliter moet worden behandeld voor het leven. We kunnen het probleem op te lossen, maar het zal in de meeste gevallen vereist voortdurende behandeling.

In een prestatievermogen, Sustabol 300 doses gewoonlijk variëren van 250-1,000mg per week. 250mg per week voldoende bestrijding testosterononderdrukking veroorzaakt door het gebruik van andere anabole steroïden. Voor een echte anabole werking, zullen de meeste 500mg per week vinden effectief. 500mg per week zal zeer aanvaardbaar voor de meeste mannen en vaak alle Sustabol 300 zullen ze nodig hebben. Veel mannen zullen in staat zijn om 750-1,000mg tolereren per week. Hogere testosteron niveaus moeten betere resultaten te produceren; echter, zullen ze ook de kans op negatieve bijwerkingen. Hoe groot deze verhoging van waarschijnlijkheid zal afhangen van het individu en kan sterk verschillen van mens naar de volgende. Doses boven 1000 mg per week zal sterk mogelijke negatieve bijwerkingen ergeren.

Package
Package 300 mg/ml. (10 ml)
Substance
Substance testosterone mix

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest