Testosterona P

Merk: BALKAN PHARMACEUTICALS

Model: 205

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: 9,00€
Excl. BTW: 9,00€

Testosterona P (Nederland) is een van de oudste en misschien wel de meest gebruikte anabole steroïden van alle tijden. Testosterona P is een langzaam werkend afgifte vorm van het hormoon testosteron en zou de eerste grote / lange ester testosteron vorm gebruikt worden. Synthetische testosteron zelf zou worden ontwikkeld in de jaren 1930. De eerste batches van testosteron geproduceerd zou geen ester gehecht (Testosteron Suspension) en onnodig te zeggen dat zou snel handelen zijn hebben en vereisen zeer frequente injecties. In 1937 zou de eerste ester gecontroleerde testosteron op de markt dankzij Schering en hun nieuwe testosteron propionaat product.

Effecten van Testosterona P (Nederland)

Als u last heeft van lage testosteron de gevolgen van Testosterona P simpelweg betekenen dat u last heeft van lage testosteron niet meer. De symptomen die gepaard gaan met de aandoening zullen verdwijnen en elk van die gebieden van uw leven zal worden verbeterd. Als u last heeft van een laag testosteron, moet u ook weten dat het enige dat volledig aan de voorwaarde zal verhelpen is direct testosteron therapie door middel van hormonen zoals Testosterona P.

Voor het prestatieverbeterende atleten uit Nederland, zullen de effecten van Testosterona P zeer veelzijdig en strekken over alle aspecten van de prestaties. De richting die je gaat is afhankelijk van uw dieet en training. Dit is niet een bulk steroïde of een snij-steroïde; het is gewoon een steroïde dat alle doelen van suppletie kan dienen.

Bijwerkingen van Testosterona P

Er zijn mogelijke bijwerkingen van Testosterona P gebruik, maar we zullen merken dat ze zeer eenvoudig te voorkomen dat voor de gezonde volwassen man. Wanneer we verwijzen naar de gezonde volwassen mannelijke we zijn exclusief het probleem van de lage testosteron. Voor de lage patiënt, zal de kans op bijwerkingen extreem laag. In dat geval wordt het individu alleen vervangen wat hij ontbreekt en niets meer. Voor de uitvoering sporter, zal de bijwerkingen van Testosterona P kans groter te dragen, maar moet nog steeds goed controleerbaar. De meeste mannen kunnen een hoog niveau van testosteron tolereren heel goed. Echter, zoals met veel dingen in het leven van de individuele respons en gevoeligheid kwesties zullen een rol spelen. Dit is niet uniek voor Testosterona P, maar geldt met alles wat we in ons lichaam. Met het oog op de mogelijke bijwerkingen van Testosterona P begrijpen, hebben we ze onderverdeeld in hun afzonderlijke categorieën, samen met alle informatie die je nodig hebt.

Package
Pakket 100 mg/amp.
Substance
Middelen testosterone propionate

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Best Seller
Latest